ونیر کامپوزیت تک واحدی | مرتب کردن دندان ها

دکترسهرابی دندانپزشک زیبایی , ونیر کامپوزیت , لمینیت

ونیر کامپوزیت تک واحدی

دکتر محمد رضا سهرابی دندانپزشک زیبایی
Review: 5 - "ونیر کامپوزیت تک واحدی" by , written on ۱۶/۰۹/۱۳۹۶

ونیر کامپوزیت تک واحدی مراجعه کننده یک دختر خانم جوان است . یک دندانش داخل تر از قوس فک قرار گرفته است . وقتی لبخند می زند دندان جا مانده بیش تر از هر قسمت دندانیش نقش منفی در لبخندش دارد . در یک جلسه سی دقیقه ای و با یک ونیر کامپوزیت تک واحدی تغییر بسیار زیادی در لبخندش ایجاد شد . اگر شما هم یک یا تعداد کمی از دندانهایتان دچار همین مشکل است یک وقت مشاوره  درخواست کنید . البته توصیه میکنم که حتما از گالری تصاویر ما دیدن کنید . لطفا در هر موردی از عکس های قبل و بعد از کار سوالی مطرح شد در قسمت نظرات همان عکس طرح سوال کنید .

ونیر کامپوزیت تک واحدی
تاریخ مراجعه :1396/09/16
شماره پرونده : 7168
لطفا امتیاز دهید 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...

ونیر کامپوزیت تک واحدی

مراجعه کننده یک دختر خانم جوان است . یک دندانش داخل تر از قوس فک قرار گرفته است . وقتی لبخند می زند دندان جا مانده بیش تر از هر قسمت دندانیش نقش منفی در لبخندش دارد . در یک جلسه سی دقیقه ای و با یک ونیر کامپوزیت تک واحدی تغییر بسیار زیادی در لبخندش ایجاد شد . اگر شما هم یک یا تعداد کمی از دندانهایتان دچار همین مشکل است یک وقت مشاوره  درخواست کنید . البته توصیه میکنم که حتما از گالری تصاویر ما دیدن کنید . لطفا در هر موردی از عکس های قبل و بعد از کار سوالی مطرح شد در قسمت نظرات همان عکس طرح سوال کنید .

بازگشت به گالریبازگشت به گالری

مشاهده نمونه کارهای مرتبط براساس:

دسته بندی: مرتب کردن دندان ها ونیر کامپوزیت

رنگ: A2 الترادنت

کشور سازنده: کامپوزیت های ساخت آمریکا

دیدگاه (4)
یوسفی۰۷/۱۲/۱۳۹۷پاسخ دادن  
سلام دکتر خسته نباشید... بین دوتا دندون جلویی فک بالام کمی فاصله اس با کامپوزیت میشه اصلاحش کرد؟
دکتر محمد رضا سهرابی۱۰/۱۲/۱۳۹۷پاسخ دادن  
سلام بزرکوار فاصله های کم تر از دو میلی متر را به راحتی می توان با کامپوزیت درمان نمود . موفق باشید
الى جيم۲۸/۰۸/۱۳۹۷پاسخ دادن  
سلام،ببخشید دکتر من از نیمرخ فک بالام جلوتر هست و اینکه خود دندونام هم درشت هستن اما دلم میخواست با کامپوزیت منظم تر و لبخندم بهتر به نظر بیاد اما میگن که مناسب براى این کار نیست البته یکى از دندونام از بقیه عقبتره آیا واقعا کامپوزیت باعث جلوتر اومدن دندونام میشه؟
دکتر محمد رضا سهرابی۲۹/۰۸/۱۳۹۷پاسخ دادن  
سلام بزرگوار درمان های ونیر کامپوزیت برای شرایطی که فزمودید توصیه نمی گردد . پایدار باشید

سوال یا دیدگاه شما؟.

یک پیشنهاد برتر (کلیک کنید)