ونیر کامپوزیت تک واحدی | مرتب کردن دندان ها

دکترسهرابی دندانپزشک زیبایی , ونیر کامپوزیت , لمینیت

ونیر کامپوزیت تک واحدی

دکتر محمد رضا سهرابی دندانپزشک زیبایی
Review: 5 - "ونیر کامپوزیت تک واحدی" by , written on ۱۳۹۶-۰۹-۱۶

بازدیدها: 2344ونیر کامپوزیت تک واحدی مراجعه کننده یک دختر خانم جوان است . یک دندانش داخل تر از قوس فک قرار گرفته است . وقتی لبخند می زند دندان جا مانده بیش تر از هر قسمت دندانیش نقش منفی در لبخندش دارد . در یک جلسه سی دقیقه ای و با یک ونیر کامپوزیت تک واحدی تغییر بسیار زیادی در لبخندش ایجاد شد . اگر شما هم یک یا تعداد کمی از دندانهایتان دچار همین مشکل است یک وقت مشاوره  درخواست کنید . البته توصیه میکنم که حتما از گالری تصاویر ما دیدن کنید . لطفا در هر موردی از عکس های قبل و بعد از کار سوالی مطرح شد در قسمت نظرات همان عکس طرح سوال کنید .

ونیر کامپوزیت تک واحدی
تاریخ مراجعه :1396/09/16
شماره پرونده : 7168
لطفا امتیاز دهید 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...

بازدیدها: 2344

ونیر کامپوزیت تک واحدی

مراجعه کننده یک دختر خانم جوان است . یک دندانش داخل تر از قوس فک قرار گرفته است . وقتی لبخند می زند دندان جا مانده بیش تر از هر قسمت دندانیش نقش منفی در لبخندش دارد . در یک جلسه سی دقیقه ای و با یک ونیر کامپوزیت تک واحدی تغییر بسیار زیادی در لبخندش ایجاد شد . اگر شما هم یک یا تعداد کمی از دندانهایتان دچار همین مشکل است یک وقت مشاوره  درخواست کنید . البته توصیه میکنم که حتما از گالری تصاویر ما دیدن کنید . لطفا در هر موردی از عکس های قبل و بعد از کار سوالی مطرح شد در قسمت نظرات همان عکس طرح سوال کنید .

بازگشت به گالریبازگشت به گالری

مشاهده نمونه کارهای مرتبط براساس:

دسته بندی: مرتب کردن دندان ها ونیر کامپوزیت

رنگ: A2 الترادنت

کشور سازنده: کامپوزیت های ساخت آمریکا

دیدگاه (6)
sahar.sarlak۱۳۹۸-۱۲-۰۵پاسخ دادن  
سلام .بین دندونام فاصله افتاده رنگشونم زرد شده آیا با کامپوزیت درست میشه .
دکتر محمد رضا سهرابی۱۳۹۸-۱۲-۱۴پاسخ دادن  
سلام سحر خانم بستن دیاستم با کامپوزیت ها امکان پذیر است . البته رنگ بین دندانی با جرمگیری هم بر طرف می شود . موفق باشید
یوسفی۱۳۹۷-۱۲-۰۷پاسخ دادن  
سلام دکتر خسته نباشید... بین دوتا دندون جلویی فک بالام کمی فاصله اس با کامپوزیت میشه اصلاحش کرد؟
دکتر محمد رضا سهرابی۱۳۹۷-۱۲-۱۰پاسخ دادن  
سلام بزرکوار فاصله های کم تر از دو میلی متر را به راحتی می توان با کامپوزیت درمان نمود . موفق باشید
الى جيم۱۳۹۷-۰۸-۲۸پاسخ دادن  
سلام،ببخشید دکتر من از نیمرخ فک بالام جلوتر هست و اینکه خود دندونام هم درشت هستن اما دلم میخواست با کامپوزیت منظم تر و لبخندم بهتر به نظر بیاد اما میگن که مناسب براى این کار نیست البته یکى از دندونام از بقیه عقبتره آیا واقعا کامپوزیت باعث جلوتر اومدن دندونام میشه؟
دکتر محمد رضا سهرابی۱۳۹۷-۰۸-۲۹پاسخ دادن  
سلام بزرگوار درمان های ونیر کامپوزیت برای شرایطی که فزمودید توصیه نمی گردد . پایدار باشید

کاربر گرامی ضمن تشکر از اعتماد شما به اینجانب و طرح سوال در سایت لبخند برتر ، استدعا دارم قبل از نوشتن سوالات خود متن زیر را با دقت بخوانید .
1. سوال خود را بخش مناسب مطرح کنید .
2. از قید شماره تلفن در متن سوالاتتون خود داری فرمایید .
3. تعداد سوالات وارد شده به سایت بالا است . لطفا جهت دریافت پاسخ کمی شکیبا باشید
4. سعی کنید قبل از طرح سوال ، جواب های سایر کاربران را مطالعه کنید .
5. امکان تجویز دارو به وسیله کامنت وجود ندارد و خلاف قوانین است .

یک پیشنهاد برتر (کلیک کنید)